SciComp24 Konferencia

Europe/Budapest
Bolyai épület

Bolyai épület

6720 Szeged, Aradi vértanúk tere 1.
Peter Boldog
Description

A SciComp24 konferencia célja, hogy elősegítse a tudományos számításokkal, szimulációkkal, adattudománnyal és mesterséges intelligenciával foglalkozó kutatók közötti párbeszédet, ötletcserét és közös gondolkodást. Örömmel várjuk minden tudományterület érdeklődő képviselőit – köztük a matematikusokat, fizikusokat, vegyészeket, biológusokat, szociológusokat, nyelvészeket és közgazdászokat, de másokat is –, mert úgy gondoljuk, hogy kutatásaink módszerei és eredményei a legkülönbözőbb területeken is hasznosak és fontosak lehetnek.

Az eseményt a bejegyzés alatt álló Tudományos Számítások Intézete Egyesület szervezi, amely azt a célt tűzte ki maga elé, hogy összefogja és képviseli a tudományos számításokkal foglalkozó kutatókat, lehetőséget biztosít a kapcsolatok építésére és elősegíti a tudás és módszerek megosztását.


A SciComp24 konferencia 2024. október 17-19. között kerül megrendezésre a Szegedi Tudományegyetem Bolyai Intézetének otthont adó Bolyai épületben. A konferencia programja jelenleg szervezés alatt áll, az információkat folyamatosan frissítjük.


 

Registration
SciComp24 Regisztráció
The agenda of this meeting is empty