17–19 Oct 2024
Bolyai épület
Europe/Budapest timezone

A SciComp24 konferencia célja, hogy elősegítse a tudományos számításokkal, szimulációkkal, adattudománnyal és mesterséges intelligenciával foglalkozó kutatók közötti párbeszédet, ötletcserét és közös gondolkodást. Örömmel várjuk minden tudományterület érdeklődő képviselőit – köztük a matematikusokat, fizikusokat, vegyészeket, biológusokat, szociológusokat, nyelvészeket és közgazdászokat, de másokat is –, mert úgy gondoljuk, hogy kutatásaink módszerei és eredményei a legkülönbözőbb területeken is hasznosak és fontosak lehetnek.

Az eseményt a bejegyzés alatt álló Tudományos Számítások Intézete Egyesület szervezi, amely azt a célt tűzte ki maga elé, hogy összefogja és képviseli a tudományos számításokkal foglalkozó kutatókat, lehetőséget biztosít a kapcsolatok építésére és elősegíti a tudás és módszerek megosztását.


A SciComp24 konferencia 2024. október 17-19. között kerül megrendezésre a Szegedi Tudományegyetem Bolyai Intézetének otthont adó Bolyai épületben. A konferencia programja jelenleg szervezés alatt áll, az információkat folyamatosan frissítjük.


 

Starts
Ends
Europe/Budapest
Bolyai épület
6720 Szeged, Aradi vértanúk tere 1.
Go to map
The call for abstracts is open
You can submit an abstract for reviewing.
Application
Application for this event is currently open.